canada goose jakker tilbud outlet

Salg Af Canada Goose jakker Outlet, canada goose outlet tilbud på billig Canada Goose tilbud jakke - Danmark Canada Goose Jakkerö Canada Goose Inc. sagsøger Sears Canada Inc. i Federal Court Canada Goose jakker Outlet i løbet af en parka , hævder varemærkekrænkelse . Den Toronto-baserede og familieejede Canada Goose energisk beskytter sine populære og eksklusive designs , som er lavet i Canada og sælges til en præmie.
I klageskriftet indgivet i føderal domstol på Nov canada goose outlet 5, hævder Canada Goose , at en Sears parka ligner Canada Goose Kensington jakke i udseende , og også, at Sears bruger forvirrende - lignende tags og varemærker at sælge frakker , herunder en runde lap på ærmet .
Den Canada Goose Kensington , en tre- kvart længde parka med en pels - trimmet hætte, sælger for $ 695 og er en af ​​virksomhedens mest populære jakker. Sears parka sælger for $ 199,97 . mere Video
Sears Canada Goose tilbud jakke talsmand Vincent Power sagde retssag er useriøst og uden fortjeneste.
" Vores brand er helt adskilt fra deres og der er ingen sammenblanding mellem de to overhovedet. Der er en hel del mærker derude, der bruger deres logo i en cirkel og Canada Goose kan ikke påstå, at det opfandt det. Vores Canada Goose Jakker formel juridisk svar på disse grundløse beskyldninger vil snart blive ydet via retten proces, " skrev han i en e- mail til Star .
Canada Goose beder Sears til at levere de parkacoats til Canada Goose eller ødelægge dem. Det er også søger erstatning på over $ 50.000.
"canada goose jakker trillium parka Sagsøgte bevidst søger at vildlede forbrugerne og potentielle forbrugere til at tro, at de køber et " lavere ende "Canada Goose jakke, der er beregnet til salg på Sears butikker eller en jakke, der er blevet godkendt , licenseret eller godkendt af Canada Goose for salg på Sears , hvilket ikke er tilfældet , "Canada Goose påstår .
I 2011 hyrede Canada Goose et britisk selskab at gennemsøge billige canada goose jakker til damer internettet for at lede efter kopier, og det fandt 20.000 i den første måned , efter tidligere nyhedsindslag .
Canada Goose har tilføjet hologrammer på faner og etiketter til at autentificere sine produkter.